OBJEKAT

  • Objekat ispunjava sve uslove u pogledu prostora i opreme za pružanje usluga domskog smeštaja. Sastoji se od prizemne zgrade bez ijednog stepenika, prostorije su međusobno povezane u jednu prijatnu, funkcionalnu sredinu hotelskog tipa u kojoj je sve podređeno toplini prijatnog boravka u njemu.

    Okruzenje ovod goma je oaza mira sa sopstvenim uredjenim parkom I setalistima povrsine 1 hektar, u kojoj posebna mikro klima cini od ovog mesta vazdusnu banju.

    Urađenje objekta ove ustanove je u skladu sa standardima najviseg nivoa za pruzanje usluge smestaja I nege starih lica i sve je podređeno toplini prijatnog i udobnog boravka i lakog korišćenja usluga i sadržaja tokom boravka u njoj.

    Objekat doma je prizeman zgrada bez ijednog stepenika povrsine 2600m2. Sve prostorije I prostori medjusobno su funkcionalno povezani centralnim hodnikom duzine 80m I sirine 2m u jednu celinu. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa sopstvenim kupatilima, opremljene televizorima, telefonima, interfonima, te ostalim potrebnim namestajem I opremom.

    Korisnicima su pored soba na raspolaganju I sala za dnevni boravak povrsine 455m2, trpezarija povrsine 220m2, prostorije za medicinske intervnecije, prostorije za fizioterapeuta, frizera, pedikira-manikira, I jos 12 pomocnih prostora I prostorija, te park, pokrivena I otvorena terasa.