O NAMA

„Nacionalni Dom“ je licencirana Ustanova za pružanje usluga domskog smeštaja odraslih i starijih lica i obavljanje delatnosti socijalne zaštite u objektu.

Iskustvo od 15 godina, 45 zaposlenih i tim lekara konsultanata su dobra osnova da ćemo vašoj porodici omogućiti bezbrižnost, a vama udahnuti hrabrost da živite spokojno i dostojanstveno.

Prednost naše Ustanove i poseban kvalitet jeste podatak da su uslovi u potpunosti adaptirani i prilagođeni korisnicima koji su nepokretni, dementni ili oboleli od teških bolesti i potpuno zavisni od tuđe nege i pomoći.

Vodilo se računa da svi domski sadržaji budu dostupni svim korisnicima, bez obzira na vrstu invaliditeta. Funkcionalnost objekta našim korisnicima pruža mogućnost svakodnevnih izlazaka na neku od terasa otvorenog i zatvorenog tipa, kao i šetnje u parku gde se nalaze mladi zasadi lipa i breze.

Okruženje ovog Doma je oaza mira sa sopstvenim uređenim parkom i šetalištima površine 1 hektar, u kojoj posebna mikro klima čini od ovog mesta vazdušnu banju.

Prioritet su nam zadovoljni korisnici, voleli bismo da kvalitet života naših korisnika učinimo još boljim, da im naše usluge i usluge Lokalne zajednice učinimo još pristupačnijima, da održimo i podržimo nastojanja korisnika i njihovih porodica za očuvanjem zajedništva i osećanja pripadnosti.